fbpx
AirlinesNieuwsOnderwerpenVliegvelden

La Tribune: “Norwegian start trans-Atlantische vluchten vanuit Parijs”

Norwegian zou trans-Atlantische vluchten gaan aanbieden vanuit Parijs. Dit schrijft de Franse krant La Tribune. De maatschappij zou New York, Los Angeles en Fort Lauderdale willen gaan aanbieden.

De Noorse low-cost carrier zou beginnen met vluchten vanaf Parijs Charles de Gaulle naar Los Angeles. Daarna moeten New York en Fort Lauderdale, bij Miami, worden toegevoegd. Vanaf Londen Gatwick biedt de maatschappij alle drie de bestemmingen ook al aan.

Norwegian heeft op de mogelijke nieuwe routes veel concurrentie. Air France en Delta vliegen rechtstreeks naar Los Angeles, American komt daar tussen New York JFK en Parijs nog bij. Tussen Charles de Gaulle en Fort Lauderdale wordt nu nog niet gevlogen, maar de luchthaven van Miami is wel rechtstreeks bereikbaar vanuit Parijs.

Hoe vaak de vluchten uitgevoerd gaan worden, is volgens de krant nog niet bekend.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button