fbpx
NieuwsOpmerkelijk

Verstekeling Marilyn Hartman opnieuw opgepakt

De Amerikaanse Marilyn Hartman is bekend omdat ze vluchten probeert te boarden zonder geldig ticket. Vorige week werd ze opnieuw opgepakt, op de luchthaven van Chicago. Volgens de politie heeft ze haar afspraken overtreden. Hartman heeft al acht keer geprobeerd om aan boord van een vliegtuig te komen zonder ticket, schrijft The Daily Mail.

Hartman draagt door haar eerdere overtredingen een elektronisch apparaat waarmee ze gemonitord kan worden. Een van de voorwaarden is dat ze niet op luchthavens mag komen. De politie van Chicago werd gewaarschuwd dat ze op Chicago O’Hare was. Volgens een woordvoerder is ze niet opgepakt omdat ze wilde instappen in een vliegtuig, maar omdat ze haar voorwaarden overtrad.

In 2014 kwam Hartman al in het nieuws toen ze zonder ticket aan boord wist te komen op een vlucht van Mineta San Jose naar Los Angeles. Op de luchthaven van Los Angeles werd ze gearresteerd. Hierna werd Hartman gearresteerd in Florida en later nogmaals op de luchthaven van Los Angeles.

Hartman weigerde aan te geven hoe ze door de beveiliging wist te komen. In 2014 zei ze: “Ik denk niet dat het verstandig is om te vertellen hoe ik er door ben gekomen. Ik wil de vijand niet helpen.” Verder vertelde ze: “Ik wil reizen met een betaald ticket. Ik wil alles legaal doen. Het was fout wat ik deed en het is iets dat ik niet wil herhalen.” Begin 2015 werd ze in Florida opnieuw gearresteerd.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Henk Koopmans

Senior editor. Henk studeerde Transportation Engineering aan de Universiteit Twente en is met name geïnteresseerd in de luchtvaartoperatie. Henk heeft als doel om een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomst van deze branche.

Gerelateerde artikelen

Back to top button