fbpx
NieuwsOpmerkelijk

Luchtvaartmaatschappij brengt passagiers onder in SM-hotel

Hainan Airlines bracht tijdens Valentijnsdag twee Chinese passagiers per ongeluk onder in een SM-hotel, doordat hun vlucht vertraagd was door slecht weer. Het toestel van de passagiers zou vertrekken om 23:10 in de avond, maar vertrok pas een middag later. Dit meldt The Guardian.

De twee vrouwen, die elkaar overigens niet kende, zouden een kamer delen. Beiden waren geshockeerd over waar zij waren beland. Lou Bao, één van de twee, postte foto’s van de accommodatie op social media. “Wij zijn twee vrijgezelle vrouwen, is deze sekskamer ons Valentijnscadeau? Ik kan dit ‘bedachtzame’ gebaar niet accepteren,” aldus Bao.

De luchtvaartmaatschappij was zich er niet van bewust dat het hotel een ‘short-stay love hotel’ was met handboeien aan het plafond, pols- en enkelboeien, en seksstoelen. “Alle hotels waren volgeboekt door Valentijn,” legt de airline uit. “Onze ‘hotel-booking’ vertegenwoordiger had niet opgezocht wat een ‘gethematiseerde suite’ betekende. Wij hebben ons verontschuldigd bij de dames.”

© Weibo
© Weibo

Ying de Jong

Redacteur. Ying heeft altijd al wat met vliegtuigen en de organisaties die met luchtvaart te maken hebben. Daarom is ze ook Aviation Operations gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam en levert ze bijdragen aan Up in the Sky.

Gerelateerde artikelen

Back to top button