AirlinesNieuwsNL nieuwsOnderwerpSchiphol Airport

TUI wisselt 787 in voor 767 naar Toronto in zomerseizoen

TUIfly vliegt in de zomerperiode met een 767 van Amsterdam naar Toronto. Eerder werd nog één van de 787-8’s ingepland. Dit meldt Airlineroute.net.

Van 2 juli tot 5 september biedt TUI de Canadese stad aan als bestemming. Per week vinden twee vluchten plaats, op maandag en op zaterdag.

Vlucht OR 395 vertrekt op maandag om 15.45 uur vanaf Schiphol en landt om 18.45 uur Canadese tijd in Toronto. Een goed uur later, om 19.50 uur, verlaat de 767 Canada weer. Dinsdagochtend om 09.50 uur landt het toestel weer op Schiphol.

De vlucht op zaterdag vertrekt om 19.00 uur en is om 22.00 uur in Canada. De vlucht terug is zondagmiddag rond 13.00 uur terug op Nederlandse bodem.

 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/