fbpx
Nieuws

Time-lapse Friday: De aarde vanuit de ruimte

In de Time-lapse Friday van deze week: prachtige beelden van de aarde vanuit het International Space Station (ISS). Astronauten maken vaker schitterende beelden vanuit het ISS, zoals deze en deze.

In onze Time-lapse Friday rubriek nog veel meer luchtvaart time-lapses.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Quint Koops

Redacteur. Quint is al vele jaren zeer geïnteresseerd in de luchtvaart. Sinds een aantal jaar doet hij in zijn vrije tijd onder andere aan zweefvliegen. Op het moment studeert Quint Aviation Studies aan de Hogeschool van Amsterdam.
Back to top button