fbpx
AirlinesNieuwsOnderwerpenVliegvelden

Emirates stelt lancering Dubai-Panama wederom uit

Emirates heeft de lancering van de route Dubai – Panama City voorlopig uitgesteld. Dit melden diverse media.

De route, die op 31 maart van start moest gaan, zou één van de langste routes ter wereld zijn, hoewel meerdere maatschappijen op het vinkentouw zitten om nog langere routes te gaan vliegen. Volgens Airlineroute.net kunnen tickets voor de route al niet meer geboekt worden.

Volgens Emirates wordt de route uitgesteld naar eind 2016, of begin 2017. Het besluit is volgens de Arabische krant The National genomen omdat de maatschappij de vloot zo effectief mogelijk wil inzetten en er op andere routes meer vraag naar tickets is. “We geloven nog steeds in het potentieel van Midden Amerika en we willen de regio nog steeds linken aan het Emirates-netwerk”, stelt een woordvoerster van Emirates in een verklaring.

Rondom de ‘langste route’ heeft Emirates de titel

Emirates zou de bijna veertienduizend kilometer naar Panama dagelijks gaan overbruggen met een B777-200LR.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button