fbpx
Opmerkelijk

Zeven tips tegen stress tijdens zakenreis

Een zakenreis levert veel stress en frustratie op blijkt uit een onderzoek. Het onderzoek uit 2012 is gedaan door de corporate travel agency Carson Wagonlit Travel en wees uit dat een gemiddeld persoon zo’n zeven uur kwijt is aan stress tijdens een zakenreis. CNN heeft zeven tips samengesteld om een zakenreis minder stressvol te laten verlopen.

Bagage

Het inpakken en meenemen van bagage veroorzaakt stress, DUFL heeft de oplossing.

Het bedrijf biedt een exclusieve dienst aan, zij zorgen ervoor dat je bagage ingepakt wordt en afgeleverd wordt op je verblijfplaats. Om in aanmerking hiervoor te komen is een abonnement nodig en moet per keer een bepaald bedrag betaald worden, DUFL is actief in Amerika, Europa, Canada, Singapore, Tokyo, Hong Kong, Sydney en Melbourne. De kosten zijn respectievelijk 9 euro per maand en 90 euro per reis.

Hoe het precies werkt? De abonnee moet vooraf een koffer afleveren met alle benodigde spullen die hij/zij denkt te gebruiken tijdens een willekeurige zakenreis. Vlak voor de vlucht kan online op de zogenoemde ‘Virtual Closet’ precies aangegeven worden welke van deze spullen de eigenaar nodig heeft, DUFL zorgt ervoor dat de koffer ingepakt wordt met die spullen en afgeleverd wordt aan het juiste adres. Naast het inpakken en bezorgen is DUFL ook verantwoordelijk voor het schoon houden van alle producten.
Verveling
 De app Jambo is eind afgelopen jaar uitgebracht speciaal voor zakenreizen. De app is deels gepasseerd op LinkedIn, via deze app kunnen zakenmensen tijdens hun reis in contact komen met andere zakenmensen met dezelfde interesses. Volgens Lara Stembridge, uitvinder van de app gebeurt het te vaak dat zakenmensen tijdens hun reis slechts een etentje voor een hebben of nauwelijks mensen ontmoeten, met de Jambo app hoopt ze dat dit veranderd.
Verblijfplaats
 MagicEvent, werkt als Airbnb maar is speciaal gericht op zakenreizen. Het Franse bedrijf biedt 20.000 verblijfplaatsen aan in zestigverschillende steden, met voornamelijk plaatsen in Europa en Amerika. De verblijfplaatsen zijn speciaal geselecteerd en zijn ingericht voor zakentrips. Het doel van MagicEvent is om business reizigers in handelssteden te verzekeren van een goede verblijfplaats tijdens hun reis.
Wisselkoersen
 Revolut is sinds juli 2015 verkrijgbaar in de Appstore en weergeeft de actuele valuta koersen, bij de app is een speciale creditcard beschikbaar. Met deze creditcard kan men met 90 verschillende valuta’s betalen hierbij worden de actuele geldkoersen gebruikt hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Gus Gould, business analyst bij Revolut laat weten dat via Revolut geld gewisseld kan worden tegen de actuele koersen zonder naar de bank hoeven te gaan.
Meerdere vluchten in enkele reis
 De in 2015 opgerichte vliegticket zoeker, Beepry is volgens CEO Salvatore Ambrosino de manier om meerdere vluchten voor een reis te boeken. Bovendien is het volgens Ambrosino efficiënter, sneller, goedkoper en relevanter voor de gebruiker. Het goede nieuws voor Beepry is dat veel zakenreizigers tevreden zijn met het aanbod van Beepry.
Grondvervoer regelen
 Met Flitways kunnen reizigers gemakkelijk vooraf een taxi, een auto of een gedeeld auto huren in 140 verschillende landen. Zacht Hamras, marketing manager van Flitways laat weten dat het doel van Flitways is om reizigers voorafgaand aan de reis hun grondvervoer te laten regelen. Tot slot beweert Hamras dat hun taxi service goedkoper is dan de lokale taxi, door de goede partnership.
Behoefte aan premium faciliteiten
Met de Loungebuddy app kunnen reizigers last minute first class lounge plaatsen verkrijgen op diverse luchthavens. Reizigers die behoefte hebben aan een drankje, een douche of een plek om tot rust te komen, kunnen gebruik maken van de app. Loungebuddy is te gebruiken door iedereen, mensen met een economy ticket zullen vijftien tot veertig euro moeten betalen.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Justin Au Yeung

Redacteur. Justin is al sinds zijn jeugd geinteresseerd in de luchtvaart. Hij is student aan de HvA, Aviation Studies. In de toekomst hoopt hij bij de luchtverkeersleiding te kunnen werken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button