fbpx
AirlinesKLMNieuwsNL NieuwsOnderwerpen

Luchthaven Brussel ook morgen nog gesloten

De luchthaven van Brussel blijft ook morgen nog gesloten. Dit laat de CEO van de luchthaven weten.

Belgische media berichtten eerder vandaag dat de luchthaven wellicht morgen weer open zou gaan. Dat gaat niet lukken, omdat de schade aan het gebouw te groot is. Foto’s op Twitter lieten de ravage vrij snel na de aanslag al goed zien.

CEO Arnaud Feist liet op een persconferentie weten dat er ruim 600 vluchten geannuleerd zijn. Hierdoor zijn zestigduizend reizigers gedupeerd. Volgens Feist gaat morgen gekeken worden of de luchthaven donderdag alweer open kan.

Vanaf Schiphol vliegt alleen KLM vijf keer per dag naar Brussel.

 

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button