fbpx
NieuwsOpmerkelijk

Stewardess vlucht bij drugscontrole: 30 kilo cocaïne in koffer

Een stewardess is afgelopen vrijdagavond bij een drugscontrole op de luchthaven van Los Angeles op de vlucht geslagen. Volgens NBC News had ze kilo’s cocaïne bij zich.

De vrouw, wiens nationaliteit onbekend is, werd vrijdagavond onaangekondigd gecontroleerd toen ze met collega’s naar de gate liep voor een vlucht. De vrouw zag er volgens NBC News nerveus uit en voerde een telefoongesprek in een taal die de beveiligers niet direct herkenden. Daarop werd ze meegenomen voor een uitgebreider onderzoek.

De vrouw sloeg op de vlucht en rende weg met haar bagage naar een lift. In de vlucht liet ze haar tassen en schoenen achter, waarna ze de terminal uit rende. In de bagage vonden douanemedewerkers ruim dertig kilo cocaïne. Of de vrouw al gepakt is, is onduidelijk. Bij welke maatschappij de vrouw werkte, is niet bekend gemaakt.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button