fbpx
AirlinesNieuwsOnderwerpenVliegvelden

Luchthaven Brussel ook donderdag nog dicht

De luchthaven van Brussel blijft ook donderdag nog dicht. Dit meldt de CEO van de luchthaven via Twitter.

Na de aanslagen van dinsdagochtend zou vandaag bekeken worden of het vliegveld morgen weer open zou kunnen. De schade aan de terminal van de luchthaven is groot, op foto’s is te zien dat de glazen pui zwaar beschadigd is. De luchthaven werd vanochtend volgens Belgische media nog streng bewaakt. Alleen mensen die echt op het terrein moesten zijn, mochten erop.

Gisteravond vertrokken enkele lege toestellen vanaf de luchthaven. Vracht- en passagiersvluchten zijn nog niet toegestaan.

Diverse maatschappijen annuleerden gisteren op voorhand al een aantal vluchten. Jet Airways schrapt tot zaterdag alle vluchten en heeft daarmee ook al de laatste vlucht op Brussel uitgevoerd. Vanaf zondag vliegt de carrier vanaf Schiphol. Ook ANA annuleert tot 1 april de vlucht naar Brussel. De Japanse carrier vliegt tijdelijk wel vaker naar Dusseldorf.

 

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button