fbpx
AirlinesNieuwsOnderwerpenVliegvelden

Tot maandag geen passagiersvluchten vanaf Brussels Airport

De luchthaven van Brussel blijft ook komend weekend dicht voor passagiersvluchten. Dit maakte de luchthaven zojuist bekend via Twitter.

Eerder werd al duidelijk dat de luchthaven in ieder geval morgen geen passagiersvluchten kan verwerken. Vrachtvluchten worden wel weer toegelaten. Ook vertrekken lege toestellen van de luchthaven. Een aantal van deze toestellen stond dinsdag tijdens de aanslagen op het platform.

Brussels Airlines voert vandaag en morgen een aantal Europese vluchten uit vanaf andere luchthavens in België. Diverse buitenlandse carriers hebben hun vluchtschema’s aangepast en vliegen tijdelijk op andere vliegvelden.

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button