fbpx
AirlinesNieuwsOnderwerpenVliegvelden

Luchthaven Brussel zeker nog tot dinsdag dicht

De luchthaven van Brussel blijft zeker tot dinsdag dicht voor passagiersvluchten. Dit maakte de luchthaven vanochtend bekend via Twitter.

Donderdag werd duidelijk dat de luchthaven niet voor maandag open zou gaan voor passagiersvluchten, maar dat wordt nu met 24 uur verlengd.

Homecarrier Brussels Airlines voert in ieder geval dit weekend nog vluchten uit vanuit Antwerpen en Luik en zal dat naar verwachting ook maandag doen. Vluchtschema’s voor die dagen zijn nog niet bekend.

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button