fbpx
AirlinesOnderwerpen

Tipje van de Lufthansa A350 sluier gelicht

Lufthansa heeft een tipje van de A350-sluier gelicht.

De eerste tien A350-900’s zullen op München worden gestationeerd vanaf januari 2017. Volgens de maatschappij krijgen alle passagiers een comfortabele experience met meer ruimte en een generous sense of space.

In economy komen nieuwe stoelen en grotere schermen. Door een speciaal verlichtingsconcept komen reizigers uitgeruster aan. “We want our customers on board to feel comfortable and to arrive relaxed even after long flights. This is why we have improved passenger comfort even more in the A350-900”, zegt Thomas Winkelmann, CEO Lufthansa Hub Munich.

Business class
Business class passagiers kunnen zelf tussen maaltijden door hun eigen versnaperingen en drankjes uit een selfservice gedeelte pakken. Lufthansa brengt deze verandering als een voordeel voor de reiziger. Op elk moment dat ze willen kunnen ze zelf iets pakken.

Economy passagiers krijgen ergonomische stoelen waar ook meer ruimte is om bagage op te bergen. De stoelen komen in een nieuw kleurschema. Voor alle passagiers is er FlyNet, om te surfen above the clouds.

Uiteraard is ook bij Lufthansa de luchtdruk hoger in de A350’s. Het is alsof de passagier zich op 1.800 meter hoogte bevindt.

Bestemmingen
De eerste bestemmingen vanaf München zullen Delhi en Boston zijn. In totaal kunnen er 293 passagiers in het toestel. Er zijn 48 business stoelen, 21 premium economy en 224 economy. De toestellen gaan de A340-600’s vervangen.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button