fbpx
BestellingenOnderwerpenVliegtuigen

Boeing verkoopt 4 B747’s

Op de website van Boeing zijn vier 747 bestellingen verschenen voor de vrachtvariant. De klant wordt nog niet bekend gemaakt. Het geeft het viermotorige vliegtuig weer een kleine opleving na jaren van slechte verkopen.

Vorige jaar schreef Boeing slechts twee bestellingen voor de 747. Al een aantal keer heeft de bouwer de productie van het iconische toestel naar beneden aangepast. In totaal moeten er nog 23 747’s worden geleverd. Dit is inclusief twee reeds gebouwde toestellen voor het failliete Transaero.

Boeing maakte ook kwartaalcijfers bekend, waarin het liet weten in het eerste kwartaal 2016 acht vliegtuigen minder te hebben afgeleverd dan dezelfde periode een jaar eerder. Volgens Boeing komt dit door de veranderingen in het 767 en 747 programma. In het eerste kwartaal is één 747 afgeleverd.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Joeri van Ormondt

Oprichter. Joeri heeft samen met Sander in 2013 Up in the Sky opgericht. Tot medio 2020 was hij eigenaar. Nu is hij gastredacteur. Daarnaast is hij logopedist-stottertherapeut bij De Stotterpraktijk.

Gerelateerde artikelen

Back to top button