fbpx
OnderwerpenProfessional

Austrian Airlines zoekt 160 piloten

Het Oostenrijkse Austrian Airlines zoekt 160 nieuwe piloten.

Vooral de uitbreiding van vluchten naar Duitsland zorgt ervoor dat er meer vliegers nodig zijn. Halverwege 2016 zal de opleiding van de piloten beginnen.

De maatschappij heeft sinds de start van het zomerseizoen 296 vluchten per week van Oostenrijk naar Duitsland. Enkele routes zijn overgenomen van moederbedrijf Lufthansa. Dit jaar komen er twee extra A320’s in de vloot voor verdere uitbreiding. De maatschappij heeft dan 81 toestellen.

Groei
“In this connection, our personnel requirements for flight operations are increasing,” zegt Austrian Airlines CEO Kay Kratky. “On balance, we want to hire 160 new pilots and 400 new flight attendants.”

Flight attendants
Austrian heeft niet alleen piloten nodig, maar zoekt ook 400 cabin crewleden. 200 zijn al gevonden en 200 meer moeten nog aangenomen worden.

Logo Hoe word ik Piloot
Lees verder op Hoe word ik Piloot.nl

Hoe word ik piloot.nl

Hoe word ik piloot.nl is een website met daarop informatie voor iedereen die piloot wil worden of een andere baan in de luchtvaart ambieert. Het doel van de website is om objectieve informatie te combineren met het aandragen van overwegingen. De objectieve informatie omvat alle praktische zaken die een aspirant piloot moet weten. Hoe word ik piloot.nl is een initiatief van de luchtvaartnieuws website www.upinthesky.nl en Jaap Schellinger.

hoewordikpiloot_mockup

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button