fbpx
NieuwsOpmerkelijk

Piloot Etihad breekt vlucht af om stervend kleinkind van passagiers

Een toestel van Etihad heeft vorige week woensdag in Manchester de start afgebroken om twee passagiers van boord te laten. Zij konden hierdoor nog afscheid nemen van een ernstig ziek kleinkind. Dit meldt de Britse reiswebsite Travelmole.

De Boeing 777-300ER was woensdag 6 april al op weg naar de startbaan om op te stijgen naar Abu Dhabi toen twee passagiers het bericht kregen dat één van hun kleinkinderen in het ziekenhuis lag. De passagiers waarschuwden het cabinepersoneel, die de piloot inlichtte. Hij besloot terug te keren naar de gate om de passagiers van boord te laten.

Het vliegend personeel regelde volgens Travelmole ook dat de auto van het echtpaar van de parkeerplaats gehaald werd, zodat zij snel naar het ziekenhuis konden. “Alle kleine dingetjes werden geregeld”, laat de reisagent van het echtpaar weten. Zelfs de tickets voor de vlucht, die naar Australië zou gaan, blijven geldig.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button