fbpx
IncidentenNieuwsOnderwerpen

Passagiers duizelig na wegvallen cabinedruk Thai Lion

Twee passagiers zijn zondag gewond geraakt toen tijdens een binnenlandse vlucht van Thai Lion de cabinedruk wegviel. De passagiers moesten na de landing behandeld worden door medisch personeel, schrijft AVherald.

Het incident vond plaats op een vlucht van Chiang Rai naar Bangkok. Het toestel, een B737-900, vloog op 37.000 ft toen de cabinedruk wegviel. De passagiers moesten gebruik maken van de zuurstofmaskers. De piloten lieten het toestel dalen en weken uit naar Chiang Mai. Daar landde de B737-900ER zonder problemen. Aan de gate werden twee passagiers behandeld omdat ze duizelig waren.

Waarom de cabinedruk wegviel, is niet duidelijk.

Bestel nu het boek Love is in the Air!

Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt, geschreven door Renske Dragt.

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button