fbpx
Foto-artikelLiefhebberNieuwsNL NieuwsOnderwerpen

Boeing 767 brengt kort bezoekje aan Rotterdam | foto

Op Rotterdam Airport was gisteravond een paar uurtjes een Boeing 767-300 te zien. Het toestel voerde een vlucht uit vanaf Londen Stansted.

De 767-300, met als registratie G-POWD, is eigendom van Titan Airways, dat het toestel regelmatig verhuurt aan maatschappijen die capaciteit nodig hebben. De Boeing arriveerde gisteren rond 18.50 uur vanuit Londen Stansted op Rotterdam en vertrok ’s avonds naar Madrid als vlucht ZT631. Het is niet duidelijk voor welke maatschappij de vlucht naar Madrid werd uitgevoerd; de vluchtcode ZT wordt door Titan Airways zelf gebruikt. De 767 is ook af en toe op Schiphol te zien. In het toestel is plaats voor 265 passagiers.

Naast de 767 heeft de maatschappij nog negen andere toestellen in dienst, onder andere drie A320’s, een B757 en twee B737’s.

Fotograaf Patrick Smit legde het toestel vast op het platform op Rotterdam.
Titan_Airways_Boeing_767-300_G-POWD_EHRD_Rotterdam-1487

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button