Foto artikelLiefhebberNieuwsNL nieuwsOnderwerp

Boeing 767 brengt kort bezoekje aan Rotterdam | foto

Op Rotterdam Airport was gisteravond een paar uurtjes een Boeing 767-300 te zien. Het toestel voerde een vlucht uit vanaf Londen Stansted.

De 767-300, met als registratie G-POWD, is eigendom van Titan Airways, dat het toestel regelmatig verhuurt aan maatschappijen die capaciteit nodig hebben. De Boeing arriveerde gisteren rond 18.50 uur vanuit Londen Stansted op Rotterdam en vertrok ‘s avonds naar Madrid als vlucht ZT631. Het is niet duidelijk voor welke maatschappij de vlucht naar Madrid werd uitgevoerd; de vluchtcode ZT wordt door Titan Airways zelf gebruikt. De 767 is ook af en toe op Schiphol te zien. In het toestel is plaats voor 265 passagiers.

Naast de 767 heeft de maatschappij nog negen andere toestellen in dienst, onder andere drie A320’s, een B757 en twee B737’s.

Fotograaf Patrick Smit legde het toestel vast op het platform op Rotterdam.
Titan_Airways_Boeing_767-300_G-POWD_EHRD_Rotterdam-1487

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/