fbpx
Frequente reizigersOnderwerpenVliegvelden

Foto’s nieuwe SkyTeam lounge Dubai

SkyTeam heeft op 12 april de nieuwe lounge op Dubai International Airport geopend. De lounge is volgens SkyTeam gemaakt voor high-end hospitality voor de Elite Plus, First en Business class reizigers.

“De lounge is het nieuwste voorbeeld van de grote beleving die SkyTeam passagiers op vliegvelden kunnen hebben”, aldus de SkyTeam CEO. Hij zegt dat sinds de eerste lounge op Heathrow in 2009 open ging er voor de passagiers waarde is toegevoegd aan de reis. “De lounges zijn zeer populair onder de reizigers.”

Dubai
De lounge in Dubai is 960 vierkante meter groot en biedt zitplaatsen voor 180 mensen. 24 uur per dag zijn gasten welkom, ze kunnen gebruik maken van de faciliteiten. Er zijn warme en koude maaltijden uit de keukens van de verschillende SkyTeam maatschappijen die op Dubai vliegen. Daarnaast is er een bar en zijn er douches. Uiteraard is er gratis wifi en zijn er voldoende stopcontacten op apparaten op te laden. Voor de zakenreizigers zijn er printers aanwezig die gebruikt kunnen worden.

Kinderkamer
Er is een ruime keuze aan bladen en kranten van over de hele wereld. Er is een aparte TV kamer, zodat passagiers die rust willen niet gestoord worden. Ook aan de kinderen is gedacht met een speciale speelkamer voor hen.

Lounges
Alle SkyTeamleden hebben samen 630 lounge routes. Gezamenlijke lounges zijn er naast Dubai en Heathrow op Sydney, Hong Kong en Istanbul. De lounge in Dubai lijkt sterk op die in Hong Kong. Het is het nieuwe SkyTeam concept met “sleek modern curves”, met accenten van hout om het geheel een warme uitstraling te geven. De levende muren van planten brengt de natuur in de lounge. Ook hanger en kunstwerken van diverse kunstenaars.

Maatschappijen
De SkyTeam alliantie biedt 176 vertrekkende vluchten per week vanaf Dubai, verzorgd door tien maatschappijen: Aeroflot, Air France, China Eastern, China Southern, Kenya Airways, Korean Air, KLM, Middle East Airlines, Saudia en Tarom. De lounge bevindt zich in concourse D.

Foto’s

360 graden view is hier te vinden.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button