LiefhebberOpmerkelijkVideo opmerkelijk

A330 Sichuan Airlines maakt dubbele go-around | video

De luchthavens van Tokyo werden zondag geplaagd door een stormachtige wind. Diverse vliegtuigen hadden last van de crosswind. Een A330 van Sichuan Airlines moest na twee vergeefse landingspogingen op luchthaven Narita uitwijken naar Osaka.

Op onderstaand filmpje is te zien hoe de wind het toestel uit Chengdu in haar greep heeft. Na een tweede vergeefse poging om te landen, besluiten de piloten uit te wijken naar Osaka. Daar landde het toestel voor zover bekend zonder problemen.

Ook een Airbus A330 van China Eastern Airlines kon de landing niet in één keer voltooien.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close