fbpx
IncidentenLiefhebberOnderwerpenVeiligheid

Dronken vrijgezellen geweigerd op vlucht Tenerife

Een vrijgezellenfeestje van zo’n dertig mensen kwam maandagochtend in Manchester tot een einde toen zij geweigerd werden op een vlucht naar Tenerife, vanwege openbare dronkenschap. Dat meldt Mail Online.

De groep werd geweigerd van een vlucht van Monarch Airlines, van Manchester naar Tenerife, die om zes uur ’s ochtends zou vertrekken. Volgens de luchthavenautoriteiten waren de jongeren dronken. Naar aanleiding van klachten over agressiviteit en brutaliteit in de terminal werd de politie ingeschakeld. De gezagvoerder heeft uiteindelijk de beslissing genomen om de heren niet toe te laten. Sommige van hen waren al ingestapt maar moesten het vliegtuig verlaten. Twee mannen kregen een officiële waarschuwing.

Een ooggetuige vertelt: “Het begon toen de politieagent de groep vroeg om rustiger te doen. Eén jongen werd toen agressief, waarop de agent zijn paspoort in beslag nam. Daarna werden zijn vrienden baldadig en hun paspoorten werden ook in beslag genomen. De bruidegom droeg een trouwjurk, dus het was nogal een bizar tafereel.”

De vlucht kon met een vertraging van 25 minuten alsnog vertrekken.

Michael Stoelinga

Redacteur. Michael heeft een bachelor in de journalistiek en is na zijn studie bij Up blijven 'hangen'. In zijn vrije tijd sport hij graag en hij houdt van reizen. Met name heeft hij een voorliefde voor Noord-Europese landen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button