fbpx
Frequente reizigersOnderwerpen

Etihad Airways brengt mobiele app uit

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, brengt een mobiele applicatie uit waarmee reizigers eenvoudiger hun reis kunnen beheren.

Enkele weken geleden bracht Etihad Airways al een Nederlandstalige mobiele versie van de website uit. Net als via de mobiele site, kunnen reizigers nu via de app hun tickets kopen, online inchecken (via een eenvoudige paspoortscan), de vluchtstatus bekijken en hun volledige reis beheren. Wie voor 30 mei 2016 een vlucht boekt via de app, krijgt bovendien 10% korting.

De app is er voor iPhone. Er staat ook een volledige plattegrond van Abu Dhabi Airport op en de stoelindelingen van de vliegvelden zijn in hoge resolutie te bekijken. Er is een integratie met iOS wallet waar de boardingpasses direct ingezet kunnen worden. De app is nu in de App Store te downloaden.

Tijdens de Arabian Travel Market in Dubai, die plaatsvindt van 25 tot 28 april 2016, stelt Etihad Airways de app voor. Daarnaast toont de maatschappij er een exclusieve trailer van een virtual reality-film die de Etihad A380-reiservaring in beeld brengt, met Nicole Kidman in de hoofdrol.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button