Frequente reizigerOnderwerpVliegvelden

Vertrekhal Zaventem morgen weer open

Brussels Airport heeft bekendgemaakt dat de vertrekhal zondag 1 mei weer opengaat. De opening is een belangrijk moment voor de luchthaven in het herstel van de aanslagen.

De vertrekhal zal nog niet volledig operationeel zijn, maar door het behoud van de noodfaciliteiten komt de capaciteit van het vliegveld toch weer op 80% van vóór de terroristische aanvallen. 111 incheckbalies zijn klaar voor gebruik.

Op 22 maart werd de luchthaven van Brussel getroffen door zelfmoordaanslagen, waardoor 16 doden vielen en honderden mensen gewond raakten. Diverse maatschappijen, waaronder de KLM, moesten daardoor noodgedwongen minder naar Brussel vliegen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button