AirlinesOnderwerpProfessional

Kallita Air voegt 767 freighter toe aan vloot

Kallita Air heeft de eerste omgebouwde 767-300F aan de vloot toegevoegd. Dit stelt ch-aviation.

De Amerikaanse vrachtmaatschappij vliegt op dit moment met tien 747-200F’s. De omgebouwde 767 is de eerste uit een serie van vier tweedehands toestellen. Twee exemplaren worden omgebouwd naar full-freighters. Beide toestellen vlogen eerder voor het Thaise Business Air en werden gebouwd in 1989 en 1990.

Volgens ch-aviation worden de toestellen ingezet op de binnenlandse markt. Kallita Air focuste zich op internationale routes en laat de Amerikaanse vrachtmarkt links liggen. Concurrenten als UPS en FedEx zetten daar al 767’s in.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/