AirlinesFrequente reizigerKLMNL nieuws

KLM strooit met stroopwafels

KLM deelt vanaf deze week meer dan een miljoen gratis stroopwafels uit op haar intercontinentale vluchten. De wafels worden geleverd door Eatdutchwaffles uit Noordwijkerhout. De samenwerking van KLM en Eatdutchwaffles is niet nieuw; sinds drie jaar kunnen KLM-passagiers de wafels aan boord al kopen in speciale blikken.

Het stroopwafelbedrijf is trots dat alle passagiers nu kennis kunnen maken met hun product. “KLM is toch een van de mooiste bedrijven van Nederland en onze stroopwafels gaan op deze manier de hele wereld over,” zegt oprichter en eigenaar Joost Kling. De verkoop van de speciale blikken met stroopwafels is beide partijen goed bevallen, nu wordt de samenwerking verder uitgebreid. “De verkoop van de blikken is uitstekend verlopen, alle reden om voor dit nieuwe project opnieuw bij Eatdutchwaffles aan te kloppen,” laat KLM weten.

Beleving
De wafels worden aan elke passagier op de intercontinentale vluchten gegeven. “Dankzij deze samenwerking brengen wij onze service aan boord weer naar een iets hoger plan. We geven onze passagiers namelijk een zoete snack met de beleving en uitstraling die helemaal past bij het gevoel dat onze maatschappij wil overbrengen,” voegt KLM daaraan toe.

De timing van de eerste levering van de Nederlandse lekkernij is toevallig heel bijzonder, die valt samen met de eerste vlucht van KLM naar Salt Lake City. In de omgeving van die stad is het idee voor Eatdutchwaffles geboren, toen de oprichter daar een jaar woonde.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close