fbpx
AirlinesFrequente reizigersKLMNL Nieuws

KLM strooit met stroopwafels

KLM deelt vanaf deze week meer dan een miljoen gratis stroopwafels uit op haar intercontinentale vluchten. De wafels worden geleverd door Eatdutchwaffles uit Noordwijkerhout. De samenwerking van KLM en Eatdutchwaffles is niet nieuw; sinds drie jaar kunnen KLM-passagiers de wafels aan boord al kopen in speciale blikken.

Het stroopwafelbedrijf is trots dat alle passagiers nu kennis kunnen maken met hun product. “KLM is toch een van de mooiste bedrijven van Nederland en onze stroopwafels gaan op deze manier de hele wereld over,” zegt oprichter en eigenaar Joost Kling. De verkoop van de speciale blikken met stroopwafels is beide partijen goed bevallen, nu wordt de samenwerking verder uitgebreid. “De verkoop van de blikken is uitstekend verlopen, alle reden om voor dit nieuwe project opnieuw bij Eatdutchwaffles aan te kloppen,” laat KLM weten.

Beleving
De wafels worden aan elke passagier op de intercontinentale vluchten gegeven. “Dankzij deze samenwerking brengen wij onze service aan boord weer naar een iets hoger plan. We geven onze passagiers namelijk een zoete snack met de beleving en uitstraling die helemaal past bij het gevoel dat onze maatschappij wil overbrengen,” voegt KLM daaraan toe.

De timing van de eerste levering van de Nederlandse lekkernij is toevallig heel bijzonder, die valt samen met de eerste vlucht van KLM naar Salt Lake City. In de omgeving van die stad is het idee voor Eatdutchwaffles geboren, toen de oprichter daar een jaar woonde.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button