fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsNL NieuwsOnderwerpen

Transavia begint lijndiensten München – Berlijn Schonefeld

Transavia opent eind mei de eerste binnenlandse route in Duitsland. Vanuit München gaat de maatschappij vliegen op Berlijn Schönefeld.

De verbinding wordt vanaf 30 mei twaalf keer per week aangeboden, meldt de maatschappij. Op welke dagen er gevlogen gaat worden, is nog niet bekend. Transavia is de eerste maatschappij die binnenlandse low-cost vluchten aanbiedt vanaf München; Eurowings doet dit nog niet.

Vanuit München vliegt Transavia met vier toestellen naar meer dan twintig bestemmingen in Europa, waaronder Brussel, Eindhoven, Venetië, Marrakech, Pisa, Alicante, Lissabon en Parijs-Orly. De basis in Zuid-Duitsland is de eerste buitenlandse basis die onder de vlag van Transavia is opgezet. De maatschappij wil de komende jaren nog meer bases openen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button