fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

AirAsia wil Thaise en Indonesische takken samenvoegen

AirAsia Group onderzoekt of de Thaise en Indonesische filialen samengevoegd kunnen worden. Het hoofdkantoor van de maatschappij zou in Thailand moeten komen, melden diverse media.

Thai AirAsia werd in 2003 opgericht, Indonesia AirAsia in 2005. Beide maatschappijen hebben een low-cost model, zoals de hele AirAsia-groep. Een woordvoerder van de Indonesische tak laat aan ATW Online weten dat er onderzoek gedaan wordt naar een mogelijke samenvoeging. “We komen met een update, maar het project wordt nog onderzocht”, stelt hij.

De eerste signalen kwamen van de Thaise vice-premier, hij liet weten dat een samengevoegd bedrijf wellicht van de Thaise beurs verdwijnt. Volgens ch-aviation zou er vanuit Thaise tak van AirAsia ook interesse zijn in een partnership met flagcarrier Thai.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button