Frequente reiziger

Nieuwe business stoel Emirates biedt HDMI – Video

Emirates lanceert een nieuwe business class stoel in de nieuwe B777-300ER’s. Met als hipste feature een HDMI-ingang.

Voor iedereen die klaar is met gedownloade media op een iPad of laptop kijken is er nu een oplossing: de HDMI ingang voor de 23 inch schermen in de Emirates business class. De schermen zijn overigens de grootste in de industrie, in dat deel van het vliegtuig. Een kleine tablet bedient de stoel en het in flight entertainment system. Emirates presenteerde de nieuwe stoel op de Arabian Travel Market in Dubai.

Uiteraard kan de stoel geheel plat, zodat de passagier het als bed kan gebruiken. De pitch is 72 inch (was eerst 60 inch) en er is een nieuwe hoofdsteun die het comfort zou verhogen. Dankzij de minibar kan de passagier altijd een gekoeld drankje pakken.

Een 777-300ER heeft 42 business class stoelen in een 2-3-2 opstelling. Vanaf november zal het eerste toestel met de nieuwe stoel worden geleverd. Business in de A380 blijft het meest luxe, daar is een 1-2-1 opstelling, waardoor er nooit over een medepassagier heen “geklommen” hoeft te worden.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button