fbpx
Frequente reizigersNL NieuwsOnderwerpenSchiphol Airport

Na Holland Boulevard nu ook meubelboulevard op Schiphol

Sinds maandag kent Schiphol behalve een Holland Boulevard, tussen de E- en de F-pier, ook een heuse meubelboulevard. De luchthaven spreekt van een mini-meubelboulevard.

Schiphol heeft hiertoe de handen ineengeslagen met het online designmerk Made.com. Bij de H- en de M-pier heeft het interieurplatform huiskamers gecreëerd, die meteen dienst doen als wachtruimte. De huiskamers zijn compleet ingericht, behalve banken en fauteuils zijn er ook lampen opgehangen en kasten neergezet. Passagiers die vallen voor een van de producten, kunnen die ook meteen online bestellen.

Voor Schiphol is de samenwerking met Made.com ‘een nieuwe stap in retailinnovatie. “Schiphol wil de optimale passagiersbeleving realiseren. Daarvoor moet je als luchthaven steeds innnovatief en vernieuwend zijn,” zegt Gideon Ruig, de manager Commercial Development van de luchthaven. “Ook op het gebied van retail.”

Het is natuurlijk nog de vraag hoe de passagiers zullen reageren op de het nieuwe concept. Ruig: “We hopen hiermee de wachttijd die mensen op Schiphol hebben weer waardevoller te maken en ook in de toekomst een showroom te kunnen zijn voor vernieuwende producten.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button