fbpx
AirlinesFrequente reizigersKLMOnderwerpen

KLM opent na New York nu ook pop-up store in Antwerpen

KLM opent op 21 mei een pop-up store in hartje Antwerpen. Een jaar geleden deed de maatschappij dit ook in New York. Volgend een woordvoerder van de maatschappij maakt de tijdelijke winkel deel uit van haar Air & Rail-campagne voor de lokale markt. KLM vliegt sinds 2001 niet meer van en naar Antwerpen.

Hebbedingen
In de winkel zijn allerlei KLM-hebbedingen te koop, belangstellenden kunnen ook de stoelen uit de KLM businessclass van de Boeing 777 en 747 uitproberen. Voornaamste doel van de winkel is om de Antwerpenaren erop te wijzen dat zij in 54 minuten van Antwerpen op Schiphol zijn, met de Thalys. Een treinkaartje zit bij de prijs van het ticket inbegrepen. “Inchecken kan op het station van Antwerpen,” aldus de woordvoerder. Wie een ticket heeft, kan op vertoon daarvan vanaf twee uur voor vertrek van de trein een Thalys-kaartje met zitplaatsreservering afhalen.

Fietsen
Bezoekers kunnen niet alleen de stoelen van KLM uitproberen, maar ook via een virtual reality-bril ervaren hoe het is om in de Dreamliner te zitten. Bovendien kunnen zij op een KLM-fiets hun eigen snelheid testen. De pop-up store is open tot 5 juni.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button