fbpx
AirlinesOnderwerpenOpmerkelijk

Vrouw slaat easyJet-piloot

Een 25-jarige vrouw is op Manchester Airport gearresteerd voor het mishandelen van een easyJet-piloot.

De Britse zou met vlucht EZY1973 naar het Cypriotische Paphos vliegen, maar vanwege slecht gedrag werd ze door het cabinepersoneel uit het vliegtuig gezet. De herrieschopster zag bij het verlaten van het vliegtuig kans om één van de piloten een mep te geven.

De luchthavenpolitie heeft de vrouw meteen na het incident gearresteerd. Toen agenten haar gegevens natrokken, ontdekten ze dat zij al gezocht werd vanwege drugsdelicten. Hoe de vrouw toch aan boord van het vliegtuig kon komen, wordt nog onderzocht.

In een verklaring laat een woordvoerder van easyJet weten dat “zulke geweldsincidenten weinig voorkomen, maar dat we ze zeer serieus nemen. In alle gevallen zal agressief gedrag tot vervolging leiden. We tolereren dit niet.”

Uiteindelijk vertrok de vlucht met twee uur vertraging naar de Cypriotische eindbestemming.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button