AirlinesFrequente reizigerOnderwerpVliegvelden

Ryanair breidt vluchten op Weeze uit

Ryanair breidt het aantal vluchten vanaf de Duitse luchthaven Weeze uit. De Ierse carrier biedt in het winterseizoen 21 routes aan. Nieuw is een verbinding naar het Roemeense Timisoara.

Weeze is één van de grotere hubs van Ryanair. Volgens Airlineroute worden in ieder geval twee seizoensroutes omgezet naar routes die het hele jaar gevlogen. Het gaat hierbij om vluchten naar Beziers (Frankrijk) en Palma de Mallorca (Spanje). Beide routes worden vanaf eind oktober ook op dinsdag en zondag gevlogen.

Timisoara
Naar Timisoara vliegt Ryanair op woensdag en zondag. De route wordt ook na 30 oktober gehandhaafd. Timisoara is een belangrijke luchthaven voor Wizz Air, één van de voornaamste concurrenten van Ryanair.

 

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button