AirlinesFrequente reizigerOnderwerpVliegvelden

Ryanair ook in Luxemburg van start

Ryanair voegt in september ook Luxemburg toe aan de lijst met veroverde landen. Vanaf de enige luchthaven in het land gaat de Ierse maatschappij twee routes aanbieden.

De maatschappij vliegt vanaf september vijf keer per week naar Porto en verbindt dagelijks Londen Stansted met Luxemburg. De low-cost gigant rekent op 200.000 klanten op jaarbasis. Luxemburg is het 33ste land in Europa waar Ryanair voet aan de grond krijgt. Op de route naar Stansted is de maatschappij de enige, naar Porto is er concurrentie van Luxair, TAP en easyJet.

“We zijn blij dat lage prijzen nu ook in Luxemburg gearriveerd zijn”, stelt marketingbaas Kenny Jacobs. “Onze routes naar Porto en Londen zijn ideaal voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.”

Nieuwe airlines
De geruchten dat Ryanair naar luchthaven Findel zou komen, gingen volgens CEO Johann Vanneste al langer. “We kunnen nu eindelijk bevestigen dat Ryanair heeft besloten om naar Luxemburg te komen. 2016 Wordt een heel succesvol jaar, Ryanair is de vijfde nieuwe airline voor ons”, stelt hij.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close