fbpx
Frequente reizigersLayoutOnderwerpenVliegvelden

Cathay Pacific onthult grootste lounge – foto’s

Cathay Pacific heeft het publiek een sneak preview gegeven van haar nieuwe ‘The Pier’ lounge op Hongkong Airport. Met een vloeroppervlakte van 3.300 vierkante meter wordt de lounge de grootste die Cathay ooit gehad heeft.

The Pier is gesitueerd bij gate 65 en biedt onder andere de volgende faciliteiten: een Aziatisch buffetrestaurant, een theehuis, een noedelbar, een relaxruimte en veertien douches. Er is plaats voor 550 reizigers.

De nieuwe lounge is toegankelijk voor Cathay’s first class en business class-passagiers, Marco Polo Club-kaarthouders met een zilveren status of hoger, en frequent flyers van Oneworld met Emerald of Sapphire-niveau. Zij kunnen vanaf begin juni dagelijks van The Pier gebruikmaken tussen 05:30 en de vertrektijd van de laatste vlucht.

Cathay Pacific General Manager Product Leslie Lu (midden), General Manager Hong Kong International Airport Liza Ng (links) en General Manager Sales & Distribution Toby Smith in The Pier Business Class Lounge.
Cathay Pacific General Manager Product Leslie Lu (midden), General Manager Hong Kong International Airport Liza Ng (links) en General Manager Sales & Distribution Toby Smith in The Pier Business Class Lounge.
De receptie.
De receptie.
Het lopend buffet.
Het lopend buffet.
De grote ramen zorgen voor veel licht en een goed uitzicht op de luchthaven.
De grote ramen zorgen voor veel licht en een goed uitzicht op de luchthaven.
Ook voor koekjesliefhebbers heeft de nieuwe lounge genoeg te bieden.
Ook voor koekjesliefhebbers heeft de nieuwe lounge genoeg te bieden.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button