fbpx
KLMNieuwsNL NieuwsOpmerkelijk

Opening KLM pop-up store Antwerpen – Foto’s

Een speciale invitation-only preview ging gisteren vooraf aan de officiële opening vandaag van de KLM pop-up store. In de kleine ruimte waren uiteraard voldoende bitterballen. Up in the Sky was aanwezig.

KLM opent vandaag een pop-up store in hartje Antwerpen. Een jaar geleden deed de maatschappij dit ook in New York. Volgens een woordvoerder van de maatschappij maakt de tijdelijke winkel deel uit van haar Air & Rail-campagne voor de lokale markt. KLM vliegt sinds 2001 niet meer van en naar Antwerpen.

KLM pop-up store Antwerpen
KLM pop-up store Antwerpen

Hebbedingen
In de winkel zijn allerlei KLM-hebbedingen te koop, belangstellenden kunnen ook de stoelen uit de KLM businessclass van de Boeing 777 en 747 uitproberen. Voornaamste doel van de winkel is om de Antwerpenaren erop te wijzen dat zij in 54 minuten van Antwerpen op Schiphol zijn, met de Thalys. Een treinkaartje zit bij de prijs van het ticket inbegrepen. “Inchecken kan op het station van Antwerpen,” aldus de woordvoerder. Wie een ticket heeft, kan op vertoon daarvan vanaf twee uur voor vertrek van de trein een Thalys-kaartje met zitplaatsreservering afhalen.

KLM pop-up store Antwerpen
KLM pop-up store Antwerpen
Business Class stoel - KLM pop-up store Antwerpen
Business Class stoel – KLM pop-up store Antwerpen

Fietsen
Bezoekers kunnen niet alleen de stoelen van KLM uitproberen, maar ook via een virtual reality-bril ervaren hoe het is om in de Dreamliner te zitten. Bovendien kunnen zij op een KLM-fiets hun eigen snelheid testen. De pop-up store is open tot 5 juni. De winkel is te vinden in de drukke winkelstraat Meir, op nummer 22.

KLM fiets in pop-up store Antwerpen
KLM fiets in pop-up store Antwerpen
KLM pop-up store Antwerpen
KLM pop-up store Antwerpen
KLM pop-up store Antwerpen
KLM pop-up store Antwerpen
KLM pop-up store Antwerpen
KLM pop-up store Antwerpen

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Arno Visser

Redacteur België. Arno is communicatie professional en heeft al ruim 30 jaar passie voor luchtvaart en reizen. Met deze combinatie levert hij regelmatig nieuws- en achtergrond-bijdrages.
Back to top button