fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpenVliegtuigen

Tweede AJC-319 voor Qatar Executive

De luxe-tak van Qatar Airways heeft een tweede all-business Airbus A319 aan de vloot toegevoegd.

Volgens Qatar is het de ideale optie voor bijvoorbeeld een grote familie om een zeer luxe pelgrimstocht naar Mekka te maken. Aan boord zijn 40 premium stoelen in een 2-2 opstelling.

Het toestel heeft een bereik van een kleine 7.000 km, daarmee kan vanuit het Midden-Oosten makkelijk naar Europa, Afrika en Zuid-Azië worden gevlogen. De stoelen kunnen volledig plat om uitgerust aan te komen. Elke stoel biedt voldoende ruimte om te werken en komt met stopcontacten, wifi, GSM-mogelijkheden, USB en LED verlichting.

Naast de twee AJC319’s heeft Qatar Executive een vloot vaatwee Gulfstream G650ER’s en acht Bombardiers (drie Challenger 605’s, vier Global 5000s en een Global XRS). Qatar heeft een voorlopige order bij Gulfstream om tot 30 toestellen af te nemen.

All premium Economy Qatar A319
All premium Economy Qatar A319

Qatar_A319_Full_business_1

Qatar_A319_Full_business_2

Qatar_A319_1

Qatar Executive G650ER
Qatar Executive G650ER

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button