Opmerkelijk

Oostenrijkse maatschappij biedt vliegticket voor een cent

People’s Viennaline biedt als eerste luchtvaartmaatschappij passagiers de mogelijkheid om zelf de prijs voor een vliegticket te bepalen. De minimale inleg is één eurocent. Dat meldt het bedrijf op haar website.

De actie loopt van 23 mei tot 29 oktober en is geldig op de route Althenrhein – Wenen. De heenvlucht, PE 103 vertrekt dagelijks om 12:40 vanuit Wenen en komt om 13:40 aan in Althenrhein. De terugvlucht, PE 104, vertrekt dagelijks om 14:35 uit Althenrhein en komt een uur later weer aan in Wenen. De enige voorwaarde voor de actie is dat de reis alleen via de kassa op de luchthavens te boeken is, één uur voor vertrek. Telefonisch en via internet reserveren is niet mogelijk.

Tien procent van de opbrengst van de vliegtickets wordt gedoneerd aan het Kinderdorp Pestalozzi in Trogen (Zwitserland). Daniel Steffen, CEO van People’s Air Group geeft aan overtuigd te zijn dat klanten een eerlijke prijs voor het vliegticket geven, met name omdat een gedeelte naar het goede doel gaat.

People’s Viennaline is is een Oostenrijkse luchtvaartmaatschappij, opgericht in 2010. Het bedrijf bezit één Embraer 170 en vliegt naar Italië en Zwitserland.

Tags

Michael Stoelinga

Redacteur. Michael heeft een bachelor in de journalistiek en is na zijn studie bij Up blijven 'hangen'. In zijn vrije tijd sport hij graag en hij houdt van reizen. Met name heeft hij een voorliefde voor Noord-Europese landen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close