fbpx
Opmerkelijk

Bram Moszkowicz staat gestrande passagiers bij

Bram Moszkowicz zal weer terugkeren in de rechtszaal. De voormalig advocaat gaat aan de slag bij luchtvaartclaimbedrijf ClaimIt, waar hij als hoofd Juridische Zaken de rechten van gedupeerde luchtvaartpassagiers zal gaan verdedigen.

Compensatie
In het geval van annuleringen en vertragingen van meer dan drie uur kunnen passagiers aanspraak maken op een compensatie, tenzij de vluchtverstoring is veroorzaakt door een buitengewone omstandigheid zoals weersomstandigheden, stakingen en overige oorzaken die buiten de invloed van de luchtvaartmaatschappij liggen. In het geval passagiers geen directe compensatie ontvangen van een luchtvaartmaatschappij vanwege een buitengewone omstandigheid, kunnen zij tegen betaling hun claim alsnog laten aanvechten door een claimbedrijf zoals ClaimIt.

De allerbeste
In 2012 werd Bram Moszkowicz uit zijn ambt als advocaat gezet vanwege klachten van cliënten en het aannemen van grote contante bedragen. Hierdoor mag hij het beroep van advocaat voor de rest van zijn leven niet meer uitoefenen. Bij ClaimIt zal hij daarom als jurist aan de slag gaan in plaats van advocaat.

“Wij zijn ervan overtuigd dat wij aan Mr. Moszkowicz de allerbeste hebben om de rechten van onze klanten op een zo goed mogelijke manier te verdedigen, wanneer wij vaak lijnrecht tegenover machtige luchtvaartmaatschappijen staan”, aldus ClaimIt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button