fbpx
AirlinesFrequente reizigersInnovatieOnderwerpen

SAS test stille vluchten in Scandinavië

SAS biedt passagiers in Scandinavië tot september ‘silent morning flights’ aan. Tijdens deze ochtendvluchten, is het stil in de vliegtuigen.

Op vluchten die voor 9.00 uur vertrekken, wordt het na de veiligheidsinstructie stil tot vlak voor de landing. SAS wil hiermee de passagiers tegemoet komen.

“Met deze service kunnen reizigers hun tijd doorbrengen zoals zij willen: slapend, lezend, etend of zich voorbereidend op de werkdag. Veel passagiers drinken hun koffie het liefst in stilte en niet met het geluid van een aankondiging die ze al kennen”, aldus Stephanie Smitt Lindberg, Product en Development Manager bij SAS.

Proef
De stille vluchten zijn nu nog op proef en worden tot september op alle routes binnen Scandinavië uitgevoerd. Of het concept daarna over het hele netwerk uitgerold wordt, is niet duidelijk.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button