IndustrieLay-out-indelingOnderwerpProfessional

Bevestigd: De Juniac nieuwe topman IATA

Op het IATA-congres in Dublin is Alexandre de Juniac benoemd als nieuwe topman. Hij volgt Tony Tyler op, die de IATA sinds 2011 leidde.

“Ik bedank mijn collega’s in de luchtvaartindustrie voor het vertrouwen dat ze mij geven. Als de nieuwe directeur-generaal en CEO van van IATA heb ik grote schoenen te vullen, want Tony Tyler heeft de afgelopen vijf jaar uitstekend werk geleverd”, zei De Juniac.

De Juniac stopt als topman van Air France-KLM. Hij wordt bij het Frans-Nederlandse bedrijf opgevolgd door Jean-Marc Janaillac, die nu nog de directeur is van vervoersbedrijf Transdev.

Ander nieuws vanuit Dublin
Tevens is Willie Wash benoemd tot voorzitter van IATA’s ‘board of governors.’ Hij blijft echter ook aan als de topman van de International Airlines Group (IAG), waar ondere British Airways en Iberia deel van uitmaken.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/