AirlinesFrequente reizigerLay-out-indelingOnderwerp

United begint langste B787-vlucht ooit

Vandaag is United begonnen met de langste lijnvlucht die ooit door een Boeing 787 is uitgevoerd. Vanaf nu vliegt de maatschappij dagelijks tussen San Francisco en Singapore.

De 787-9 die op de route wordt ingezet moet een afstand afleggen van bijna 14.000 km. Daar doet het toestel 15,5-16 uur over.

Aan boord van de Dreamliner is plaats voor 252 personen, verdeeld over drie klassen. De 116 passagiers in economy hebben een pitch van 32 inch en een stoelbreedte van 16,2 tot 17,2 inch tot hun beschikking.

Singapore Airlines
Vanaf 2018 vliegt Singapore Airlines met haar nieuwe A350 ULR’s ook weer naar de Verenigde Staten. Drie jaar geleden moest de maatschappij de vluchten naar dat land stopzetten vanwege te hoge brandstofkosten.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close