fbpx
AirlinesFrequente reizigersKLMLayoutNieuwsOnderwerpen

Voortaan alle KLM-tickets te upgraden met Miles

Vanaf 1 juli is het mogelijk om op alle KLM- en Air France tickets een upgrade met Miles te ‘kopen’ naar een hogere klasse. Dat maakt Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van de airline, bekend.

Nu is het nog zo dat tickets in bepaalde boekingsklassen (de goedkoopste tickets) niet in aanmerking komen voor een upgrade met Miles. “Vanaf begin juli kunnen tickets voor alle klassen worden opgewaardeerd met Miles,” aldus Flying Blue. Er blijft wel één uitzondering; voor tickets die al gekocht zijn met award Miles geldt het niet.

First class
Reizigers kunnen hun Miles vanaf 1 juli gebruiken om hun ticket in economyclass op te waarderen naar economy comfort of businessclass. “Wie houdt er nu niet van wat extra comfort op reis? Welk ticket u ook koopt, u kunt uw Miles altijd gebruiken voor een upgrade naar een hogere reisklasse.” Daarbij wordt aangetekend dat de regels voor een upgrade naar first class, waar KLM niet maar Air France wel over beschikt, ongewijzigd blijven.

De upgrades zijn te regelen via het Flying Blue-account of via de klantenservice van het loyaliteitsprogramma. “Upgrades worden aangeboden op basis van de beschikbare zitplaatsen in de gekozen klasse.”

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button