AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsOnderwerpSchiphol Airport

Air Canada met A330 naar Schiphol in winter

Air Canada vervangt in de winter de Boeing 767-300 naar Amsterdam een aantal weken door een Airbus A330.

Op dit moment wordt de route Toronto-Amsterdam al dagelijks door een A330-300 uitgevoerd, waar 265 passagiers in mee kunnen. In de 767-300 van Air Canada, die in het afgelopen winterseizoen werd ingezet, kunnen 211 passagiers. Oorspronkelijk werd de 767-300 voor het hele winterseizoen gepland.

Periode
Volgens Airlineroute.net wordt de vlucht vanuit Toronto tussen 2 december en 18 januari nu uitgevoerd door de Airbus A330-300. Ook tussen 17 februari en 24 maart gebeurt dit. In het winterseizoen wordt de vlucht vier keer per week uitgevoerd.

Air Canada biedt op dit moment een A330 aan met een business -en economyclass, vanaf februari 2017 wordt een nieuwe cabine met drie klassen geïnstalleerd.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/