fbpx
AirlinesIncidentenOnderwerpen

Boeing 737 beschadigd na brand in hangaar Praag

Een Boeing 737-700 heeft gisteravond schade opgelopen bij een brand in een hangaar op de luchthaven van Praag. Dit melden diverse media.

Een woordvoerster van de luchthaven laat aan FlightGlobal weten dat de brand gisteravond rond 19.27 uur uitbrak. Binnen negen minuten was het vuur gedoofd. De 737-700 raakte volgens de woordvoerster “deels beschadigd”. Wat er beschadigd is, kon zij nog niet aangeven.

JetairFly
Het toestel uit 2004 was volgens een Tsjechische luchtvaartwebsite in Praag voor onderhoud. Uit data van FlightRadar24 blijkt dat de Boeing op 3 juni vanuit het Congolese Brazzaville naar Tsjechië is gevlogen. Het toestel is eigendom van het Belgische Jetairfly, maar wordt geleaset aan de Congolese maatschappij ECAir.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button