fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpenVliegvelden

Luchthaven Brussel kort getroffen door stroomstoring

Op de luchthaven van Brussel is vanochtend korte tijd geen stroom geweest. De stroom viel rond 6 uur uit op een aantal delen van de luchthaven. Daardoor werd onder andere het incheck-proces stilgelegd.

De luchthaven laat via Twitter weten dat de oorzaak van de storing inmiddels achterhaald is en dat er gewerkt wordt aan een oplossing. Volgens Belgische media hebben vooral vertrekkende vluchten last van de storing omdat het niet mogelijk was om paspoortcontroles uit te voeren. Inmiddels worden reizigers mondjesmaat weer toegelaten tot de vertrekhal. De luchtverkeersleiding heeft geen last van de stroomstoring.

 

Bestel nu het boek Love is in the Air!

Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt, geschreven door Renske Dragt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button