fbpx
IncidentenNieuwsOnderwerpen

Twee doden door vliegtuigcrash Italië

In de Italiaanse provincie Toscane zijn gisteren twee doden gevallen bij een vliegtuigcrash. Door een fout van een parachutist raakte het vliegtuig in vrije val.

Aan boord van het toestel waren negen personen: zeven parachutisten en twee piloten. De eerste springer maakte te vroeg zijn parachute open, waardoor hij tegen de romp van het vliegtuig knalde. De piloten verloren daardoor de controle over het vliegtuig

De andere zes parachutisten sprongen snel uit het vliegtuig en konden zo hun leven redden. De piloten lukte dat niet op tijd: zij zaten nog in het toestel toen zich dat in een Toscaanse akker boorde. Beiden overleefden het ongeluk niet.

De Italiaanse autoriteiten onderzoeken de zaak. Het is nog niet bekend of de parachutist die het incident veroorzaakte wordt vervolgd voor zijn fout.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button