NieuwsOpmerkelijk

Turkije verhoogt bonus voor chartervluchten

Turkije geeft chartervluchten meer subsidie in een poging om het toerisme weer op gang te helpen. De bonus moet ervoor zorgen dat er meer toeristen naar het land komen.

Chartervluchten met minimaal 150 passagiers aan boord krijgen normaal gesproken een bonus van 5300 euro om in Turkije te landen. Sinds 1 juni is dat bedrag verhoogd naar 6400 euro. Maatschappijen krijgen nog tot 31 augustus een bonus. Na aanslagen heeft het toerisme in Turkije een flinke klap gehad. In april waren er volgens Reuters zeventig procent minder toeristen in het land.

Vooral vanuit Europa en Rusland komen normaal gesproken veel toeristen, maar door de terreurdreiging blijven er veel weg. Tussen Rusland en Turkije wordt helemaal niet meer gevlogen na het neerhalen van een Russische straaljager, in november vorig jaar.

 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/