fbpx
NieuwsOpmerkelijk

Turkije verhoogt bonus voor chartervluchten

Turkije geeft chartervluchten meer subsidie in een poging om het toerisme weer op gang te helpen. De bonus moet ervoor zorgen dat er meer toeristen naar het land komen.

Chartervluchten met minimaal 150 passagiers aan boord krijgen normaal gesproken een bonus van 5300 euro om in Turkije te landen. Sinds 1 juni is dat bedrag verhoogd naar 6400 euro.Ā Maatschappijen krijgen nog tot 31 augustus een bonus. Na aanslagen heeft het toerisme in Turkije een flinke klap gehad. In april waren er volgens Reuters zeventig procent minder toeristen in het land.

Vooral vanuit Europa en Rusland komen normaal gesproken veel toeristen, maar door de terreurdreiging blijven er veel weg. Tussen Rusland en Turkije wordt helemaal niet meer gevlogen na het neerhalen van een Russische straaljager, in november vorig jaar.

 

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button