fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessional

Rectificatie: Vueling start kort geding tegen openbaarmaking documenten

Up in the Sky heeft delen uit een persbericht gepubliceerd waarin een onjuiste voorstelling van zaken wordt voorgespiegeld.

Up in the Sky betreurt dit gepubliceerd te hebben en heeft dien ten gevolge het oorspronkelijk bericht geheel verwijderd. Hierin staat ondermeer een vermeende quote van de advocaat van Vueling, Jochem Croon. Na schrijven van de advocaat blijkt dit geen quote van hem te zijn. Up in the Sky krijgt dagelijks persberichten met daarin quotes van personen en gebruikt die vaker in de berichtgeving. Wij betreuren het ten zeerste niet achter dit bericht aan gebeld te hebben en bieden betrokkenen onze excuses aan.

Het oorspronkelijke bericht ging over een kort geding dat Vueling aangespannen heeft tegen de staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Joeri van Ormondt

Oprichter. Joeri heeft samen met Sander in 2013 Up in the Sky opgericht. Tot medio 2020 was hij eigenaar. Nu is hij gastredacteur. Daarnaast is hij logopedist-stottertherapeut bij De Stotterpraktijk.

Gerelateerde artikelen

Back to top button