fbpx
AirlinesIncidentenOnderwerpen

Flight attendant Emirates aangerand door passagier

Een man uit Tanzania is aangeklaagd voor het aanranden van een flight attendant. Het incident gebeurde op een Emirates-vlucht van Dar es Salaam naar Dubai.

Op 22 april vroeg de 42-jarige Tanzaniaan een flight attendant om een selfie. Zij had daar geen probleem mee en ging met de man op de foto.

Het ging mis toen de Tanzaniaan om een tweede selfie vroeg. Bij het poseren pakte hij de flight attendant vast en kuste haar in haar nek.

“Toen hij naast me stond, knuffelde hij me en gaf hij me een zoen in mijn nek. Ik duwde hem van mij af en ging snel weg”, vertelde de geschrokken dame.

Na de aankomst in Dubai deed de flight attendant aangifte tegen de man. Hij wordt daar berecht en zal 24 juli zijn vonnis horen.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button