AirlinesFrequente reizigerKLMNL nieuwsOnderwerp

Air France-KLM komt met 4G-hotspot

Air France-KLM biedt reizigers die tijdens de vlucht connected willen blijven een 4G-hotspot aan. Passagiers betalen met de hotspot geen roamingkosten meer.

De hotspot, Bitebird genaamd, is ontwikkeld in samenwerking met het Franse bedrijf Transatel. De kleine hotspot kost 50 euro en levert dan voor veertig euro dataverkeer.

Met een prepaid-simkaart biedt de hotspot een beveiligde privéverbinding. De hotspot kan gekoppeld worden aan tien apparaten en is inmiddels in meer dan 45 landen beschikbaar.

KLM experimenteert op Europese vluchten ook met een Wifi-verbinding.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close